August 11, 2020

Software developer

Envision søker fullstack-utviklere

Envision søker fullstack-utviklere til å jobbe med digitalisering innenfor energibransjen.

Kan du kombinere kloke tanker, kreativitet, innsats og bruk av teknologi så er du velkommen til å ta en prat med oss i Envision. Har du i tillegg kunnskap om energibransjens prosesser, datatyper og utfordringer så er du sannsynligvis den vi er på jakt etter.

Envision AS ble grunnlagt i 2003 som et konsulentselskap innenfor geologi, geofysikk og data management. I 2006 startet vi opp med egenutvikling av programvare som var spesialtilpasset energibransjen. Siden oppstarten har data management – og utviklingsaktivitetene vokst og i dag er utviklingsgruppen blitt en av grunnpilarene i selskapet.

Envision består av rundt 25 meget dyktige konsulenter, og vi er unike på den måten at vi kombinerer geofysikk, geologi, data management og programutvikling.

Om deg

Du er en Team-Player, jobber selvstendig, og er villig til å dele av din kunnskap og erfaring. Du liker å jobbe i et engasjert miljø der teamet jobber sammen for å komme frem til de beste løsningene. Du er ryddig og strukturert og skriver kode som er stabil og lett å vedlikeholde. Du er kreativ og lager løsninger som gir gode brukeropplevelser. Du liker å jobbe i et dynamisk konsulentmiljø.

Du har erfaring fra noen av følgende teknologier og fagområder: webløsninger, data-integrasjon, skyløsninger, .NET, Java, JavaScript Framework (Angular, React ..), Java Spring Boot, PostgreSQL, Elastic Stack, Python, R

Vi tilbyr

  • Et spennende selskap der du kan være med på å påvirke
  • Frihet og fleksibilitet
  • Konkurransedyktig lønn
  • Kontorlokaler i Innovasjonspark Stavanger, Ullandhaug
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Treningssenter
  • Trivsel, spennende oppdrag og gode kolleger

Read more at Finn.no